Asiantuntijapalvelut 

Laatu edellä

Päivä 6h työntekijänä ravintolassa tai elintarviketuotannossa. 

>Laatutavoitteiden ja omavalvontasuunnitelman katsaus sekä niiden toteutuminen työpaikan rutiineissa. 

>Tasapainon löytäminen elintarvikelainsäädännön ja kulujen välttämisen välillä.

Johtaminen edellä 

Päivä 6h työntekijänä ravintolassa tai elintarviketuotannossa. 

>Työntekijöiden näkökulman korostaminen

>perehdytyksen katsaus

>asiakaslupauksen toteutumisen tarkistus 

>kuormittavien rutiinien arviointi.

Ruokahävikki minimiin

Päivä 6h työntekijänä ravintolassa tai elintarviketuotannossa. 

>FIFO-kierron toteutuminen 

>työtapojen vaikutus ruokahävikin ehkäisemiseksi

>yksi työpaja elintarvikkeiden laaduntarkkailusta henkilökunnalle elintarvikeasiantuntijan näkökulmasta. 

Promootio- tai messupäivä

Sisältää:

>elintarvikelähtöisen B2C markkinointisuunnitelman tilaisuuteen

>työn kentällä kuluttajien parissa 

>loppuraportin

>Mahdollisuus useampaan promoottoriin. Koulutan promoottorit itse ja takaan laadukkaan työn jäljen.

 

Kaikkiin projekteihin ja sopimuksiin kuuluu salassapitovelvollisuus puoleltani.