Asiantuntijapalvelut 

Laatu edellä

Päivä 6h työntekijänä ravintolassa tai elintarviketuotannossa. 

>Laatutavoitteiden ja omavalvontasuunnitelman katsaus sekä niiden toteutuminen työpaikan rutiineissa. 

>Tasapainon löytäminen elintarvikelainsäädännön ja kulujen välttämisen välillä.

Ruokahävikki minimiin

Päivä 6h työntekijänä ravintolassa tai elintarviketuotannossa. 

>FIFO-kierron toteutuminen 

>työtapojen vaikutus ruokahävikin ehkäisemiseksi

>yksi työpaja elintarvikkeiden laaduntarkkailusta henkilökunnalle elintarvikeasiantuntijan näkökulmasta. 

Promootio- tai messupäivä

Sisältää:

>elintarvikelähtöisen B2C markkinointisuunnitelman tilaisuuteen

>työn kentällä kuluttajien parissa 

>loppuraportin

>Mahdollisuus myös useampaan promoottoriin.

Ehdota, kerro haasteistasi, niin ratkaistaan yhdessä!

Jos en itse osaa vastata kysymykseen, niin yhdistän sinut mieluusti oikean osaajan kanssa. 

 

Kaikkiin projekteihin ja sopimuksiin kuuluu salassapitovelvollisuus puoleltani.